amurgfan1
535 poze   3678 vizite

Volturi

Clanul vampirilor cunoscuţi drept Volturi îşi are reşedinţa în Volterra, Italia. Ei există de peste trei mii de ani şi acţionează ca un fel de poliţie, conducându-se după regula conform căreia existenţa vampirilor trebuie ţinută secretă faţă de oameni. Adesea, ei trimit mesageri în toată lumea pentru a împiedica acţiuni ale altor vampiri ce s-ar putea doveni dăunătoare pentru specie. Din garda lor personală fac parte vampiri cu talente speciale, care îi păzesc cu grijă. Carlisle le-a fost oaspete pentru o vreme, dar a plecat, întrucât, spre deosebire de Volturi, el purta în sine dorinţa de a nu răni oamenii, şi de asemenea pentru că intenţiona să îşi creeze propriul clan în SUA.

Volturi îşi fac pentru prima oară apariţia în Luna nouă, atunci când Edward, crezând că Bella a murit, călătoreşte spre Volterra pentru a le cere să îl ucidă. Atunci când Bella şi Alice vin la faţa locului, Volturi realizează că Bella e om şi cer ca ea să fie transformată în vampir pentru a nu le trăda secretele, ori dacă nu, să fie ucisă. Volturi îşi fac apariţia şi în Eclipsa pentru a pedepsi vampirii nou-născuţi creaţi de Victoria. În cel de-al treilea roman, Volturi reprezintă ameninţarea din umbră, atenţia autoarei fiind îndreptată mai mult spre pericolul imediat pe care îl reprezintă personajul Victoria. În Zori de zi, lucrurile se schimbă, şi Volturi devin ameninţarea principală. Când vampirul Irina îi informează greşit că Renesmee, fiica lui Edward şi a Bellei, este un copil nemuritor, Volturi sosesc în Forks pentru a o ucide pe Renesmee şi a pedepsi familia Cullen, dar sunt nevoiţi să plece atunci când realizează că fetiţa nu reprezintă un pericol.

Liderii Volturi sunt Aro, care poate citi orice gând al unei persoane pe care o atinge, Marcus, care poate să simtă relaţiile existente între persoane, şi Caius. Soţia lui Aro, Sulpicia, soţia lui Caius, Athenodora, şi fosta soţie a lui Marcus, Didyme, care avea puterea de a-i face fericiţi pe alţii, au sau au avut de asemenea rol de lideri[8]. Garda Volturi e constituită din 32 de membri, printre care se numără Jane, care poate crea iluzia mentală de durere, Alec, capabil să anihileze simţurile celorlalţi, Demetri, care poate vâna pe oricine, odată ce cunoaşte sensul general al minţii respectivului, Chelsea, care poate schimba legăturile sentimentale dintre persoane şi Renata, care poate face pe oricine să se simtă dezorientat în preajma ei („scut”).

Volturi i-au invitat pe Carlisle, Edward, Alice, Kate, Benjamin, Zafrina, şi Bella să li se alăture, însă au fost refuzaţi de către toţi aceştia.
Jane
Jane
Alec
Alec
Aro
Aro
Marcus
Marcus
Volturi
Volturi
Volturi
Volturi
Caius
Caius


Comentarii album • 2
anonim
doar eu.... 29 august 2010  
super mijto....preferata mea e jane .ma aseman foarte mult cu ea.apoi e aro,caius alec...marcus strica tot ..nu il suport
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.